Oli taas niin hieno päivä että huh.

Huomasin liikuntatunnilla (toki muuallakin, mutta siellä kouriintuntuvasti), että migreeni alkaa vaikuttaa tasapainoaistiini ja osittain havaintokykyyn. Ennen pelasin salibandya kerran viikossa eikä mitään. Nyt ensimmäisen viidentoista minuutin aikana harjoitus, jossa piti pyörähtää ympäri pallon kanssa aiheutti erittäin epävakaan olon, ja näkö tuntui sumenevan silloin tällöin muuten vain. Yritä siinä sitten tehdä maali.

Ja kävi ilmi että joudun taas samalle neurologille kuin lääkärirumban alussa. Voi kun kiva, hänellä on varmasti paljon uusia ajatuksia aiheesta. Taidan pyytää uusia särkylääkkeita ja ilmoittaa sitten vanhemmilleni että jos ne edes jotenkuten toimivat niin en todellakaan ole lähdössä kiertämään kaikkia lähialueen lääkäriasemia uudestaan vain saadakseni taas diagnoosin "emmätiedä mikä se vois olla, miä oon itseasiassa ihan hämmentyny".

Kaikkien mukavien sivuvaikutuksien lisäksi tuntuu että pää poksahtaa.


Sitten. Kiitoksia, Sister, kommenttisi oli melkoinen yllätys. En ole mielestäni mitään kovin fiksua tähän blogiin kirjoittanut, mutta piristit muuten huonoa päivääni selkeästi.