Huomasin tässä että koko blogi on luisunut valittamiseksi. Uskokaa tai älkää, ei sen niin pitänyt mennä.

Päätin siis että kirjoitan kerrankin jotain silloin kun ei suuremmin vituta.

Koska en saa hyvällä mielellä aikaan mitään lukemisen arvoista, päätin että kirjoitan vaikka kirjoista.
Eihän tätä vakituisesti lue juuri kukaan, kommenttejakin on siis turha pelätä.

Taisin esittäytymisviestissäni todetakin olevani addiktoitunut lukemiseen. Se pitää ehdottomasti paikkansa. Oma kirjahyllyni peittää kokonaisen seinän lattiasta kattoon, ja koko perheen yhteiset kirjat on kasattu huoneeseen, jota kutsumme kirjastoksi. Kaksi seinää vuorattu kirjoilla, ei sentään aakkosjärjestyksessä mutta tyylilajien mukaan. Poliittista kirjallisuutta, äidin Kaari Utrioita ja muuta höpöhöpökirjallisuutta, ja sitten suurin osuus eli dekkarit. Agatha Christietä niin suomeksi kuin englanniksikin, pohjoismaisia dekkarikirjailijoita, amerikkalaisia dekkareita jne.

Minun kirjahyllyni on täyttynyt fantasiakirjallisuudella.
Haluan käyttää hyväkseni tilaisuutta suositella kaikille vähänkään fantasiakirjallisuudesta pitäville (en nyt tarkoita Harry Potter-faneja) David ja Leigh Eddingsin tuotantoa. Siitä se ei enää parane.
Nyt menossa Eleniumin Taru 3, kun saan tämän trilogian päätökseen, luen sen englanniksi, ja sitten ruotsiksi. Järjettömän hyvä tapa omaksua vieraita kieliä.

Omistan kaikki Eddingsin kirjat suomeksi, muutaman englanniksi ja kaksi ruotsiksi. Ette uskoisi miten vaikeaa niitä on löytää täältä. Niiden lisäksi tilaa vievät tietysti Potterit, suomeksi ja englanniksi, Ajan Pyörä -sarja, Terry Goodkindin Sword of Truth -sarja, Tolkienin tuotanto, Eoin Colferin tuotanto, Margaret Weisin ja Tracy Hickmanin Mustamiekka-, Kaikkeuden Kivi- ja Profeetan Ruusu -sarjat, Hyperion-saaga, Dan Brownin kirjat ja muutamat yksittäiset teokset.

Toki hyllystäni löytyy muutakin kuin fantasiaa, mutta vähän ja lähinnä politiikkaa.

Kaikkia varmasti kiinnostaa niin että melkein halkeatte.

 

Anyway, kommentit muiltakin kuin mymmmeliltä voisivat olla ihan mukavia. Ei näistä kirjoituksista kovin monipuolista kuvaa saa, kun ainoa palaute tulee parhaalta ystävältä. :>