Näyttäisi ettei ole viime aikoina tullut juuri kirjoiteltua. Siihen on syynsä, kaikki nettiaika on mennyt poikaystävälle ja muu aika hammaslääkärissä juoksemiseen, matkatavaroiden hankkimiseen ja rinkan pakkaamiseen.

Eli vähän yli viikko reilaamiseen. Rinkan pakkaaminen "lievästi" vaiheessa ja hermoromahdus tulee. Kolme päivää ennen kuin lähden Turkuun ja pitäisi siis olla valmis. Reiliseuraani ei tunnu vielä stressi painavan, lähinnä matkakuume.

Hammaslääkärillä käyty kuukauden aikana kolme kertaa, neljäs kerta tulossa parin päivän sisään. Uusi arvaus, ehkä migreeni johtuukin leukalihaksista. 

Migreeni on tulossa takaisin.

Ja psykiatrilla käyminen oli ihan ajanhukkaa.

Mutta sitten se mistä otsikko kertoo.
Kuten vakilukijat (HAH) tietävätkin, poikaystävä asuu Floridassa joten yhteydenpito on hiukkasen haastavaa. John lähtee huomenna Italiaan joten päivittäiseen jutteluun tulee lähes kuukauden tauko.
Ette usko miltä se tuntuu, kun viimeiset viisi kuukautta on puhuttu keskimäärin 5 tuntia päivässä.
Kunhan pääsen itsekin tien päälle niin on ainakin jotain muuta ajateltavaa mutta juuri nyt on vieroitusoireet. Säälittävää, tiedän, jos olisin joku muu niin sanoisin että "kasvata selkäranka", kuten Maija kiltisti muistutti.
Mutta ei se mitään. Kyllä tästä selvitään. Ikävä on mutta sähköpostia voi lähettää kerran parissa päivässä, vaikkei se oikeaa keskustelua korvaakaan.

Anyway, luultavasti muita tiedonantoja ei ole tulossa enää ennen ensi kuun loppua, menee aikaa muuhunkin kuin kirjoittamiseen.