Tylsän perjantai-illan aikana en sitten keksinyt muutakaan tekemistä kuin avautua tänne.

Olen kyllä pikku hiukkasen katkera siitä että tähän mennessä eniten kommentteja kerännyt teksti oli ilmoitus blogin lopettamisesta. Voisitte edes vähän yrittää. :<

Muttajoo. Voisin avautua oikein urakalla.

Iitan elämä on nyt niin outoa ja sekavaa että oksat pois.
Koulussa menee perushyvin (okei, keskimääräistä paremmin, mutta shhh), ei siinä mitään, vaikka motivaation puute vaivaakin eikä oikein jaksa.

Sen lisäksi tein TAAS sen virheen että ihastuin Internetin kautta, niin paljon kuin vannoinkin että EI SAATANA ENÄÄ KOSKAAN. Ihminen on parantumaton. Irkissä tällä kertaa. Vanhempaan, Helsingissä asuvaan poikaan. Ja kyllä, tappelin vastaan kynsin ja hampain mutta hävisin. Eikä siitäkään helppoa ole tullut vaikka tunne on molemminpuolinen. Saa nähdä mitä siitä tulee vai tuleeko mitään, kahden tapaamisen perusteella kivaa on mutta en tiedä pystynkö seurustelemaan vai en, pystynkö koskaan. Jotain vikaa päässä on, joko aina ollut tai sitten Johnin jäljiltä, fuck if I know.

Jos läheisyyskammon ja "säädön" yhdistelmä ei ole sinänsä tarpeeksi outo, niin nyt olen kasannut ympärilleni joukon ystäviä joilla on tarve maata sylissä, halata ja nojata olkapäähän jatkuvasti. Ette voi edes kuvitella miten paljon hämmentää. Ei sinänsä haittaa, koska alan hieman päästä yli fyysisestä kontaktista friikahtamisesta, mutta on silti niin mielettömän kummallista että kukaan haluaa halata. Välillä kyllä ahdistaa.

Migreenin suhteen on viime aikoina ollut hieman parempi kausi, mutta nyt alkaa taas olla sitä päivittäistä päänsärkyä. Saa nähdä miten tilanne kehittyy.

Ja tänään vituttaa. Syysloma alkoi, istun kotona irkkaamassa sohvalta. Kalsarikänniä ei voi hankkia kun vanhemmat ovat kotona, baariin en voi mennä yksin enkä saa mistään seuraa. Ihan tyhmä syy masentua mutta ei nyt viime aikoina ole ollut suurempiakaan niin angstaan sitten tästä. Olisi edes jotain tekemistä mutta ei.

 

En todellakaan ymmärrä miksi kukaan tätä blogia ikinä lukisi. Ei hyvä helvetti mitä paskaa.