Nyt iski monumentaalinen vitutus. Tätä ei kannata lukea. Vielä enemmän paskaa kuin iitan tekstit yleensä.

Ensin tosin päivittelyä edelliseen blogitekstiin, ei liity itse vitutukseen mitenkään.
Edellämainitun miesirkkaajan kanssa päätettiin että ollaan vaan kavereita, mikä toimii ihan hyvin, jos saadaan pidettyä päämme. Kolmas kerta toden sanoo? 
 

Sitten se itse vitutus.

Jotkut ehkä tietävätkin etten oikeastaan nuku. Unirytmi perseellään ja unettomuus vaivaa, nukun keskimäärin sen 3h/yö, enimmillään 6h/yö ja pahimmillaan sen tunnin/yö. Viidettä vuotta.
Viime aikoina on alkanut tuntua siltä että lääkäriin pitäisi vaivautua, joten kävin tänään terkkarilla puhumassa asiasta. Terkkari oli sitä mieltä että ehdottomasti lääkäriin, joten piti sitten porukoille kertoa. Vähän kaunisteltu totuus (hyvin vähän, lopulta, väitin vain ongelmaa harvemmin esiintyväksi kuin todellisuudessa) myöhemmin sain sen reaktion jonka takia en ole asiasta yläasteen alun jälkeen maininnut, saman kuin migreenistä alkuaikoina:
Vika on minussa, itseaiheutettua, ylireagoin, lääkäriin meneminen on turhaa koska koko juttu on helposti korjattavissa. Kiitti vitusti. Otti niin paljon päähän että teki mieli huutaa ja itkeä, tekee edelleen.

Sitten, piste iin päälle. Parhaalla kaverilla menee heikosti, sen tarkemmin sanomatta, ja olen onnistunut olemaan harvinaisen tahditon paska koko päivän, ja tuntuu että olen oikeasti tehnyt jotain vahinkoa tänään. Iita on paska ihminen joka ei osaa lohduttaa tai olla edes hiljaa. Olen tyhmä ja väärässä, mutta varmasti asiaan liittyi tiettyjä väärinymmärryksiä. Mutta pääosin ongelma on siinä että olen idiootti. En osaa sanoa mitään ja se mitä sanon on loukkaavaa paskaa, vaikka yrittäisin välttää.

Ihastuttava pieni lisä onkin sitten ylipäätään vaivannut meh-fiilis.


Täydellinen combo. Perkele.