Mikä on pahempi kuin identiteettikriisi?
- Poliittinen identiteettikriisi.

 

On hankalaa haluta olla poliittisesti aktiivinen.

Tarkkasilmäisimmät ovat ehkä huomanneet PiraattiPuolueen logon ja linkin. Mielestäni harvinaisen hieno puolue, syistä joita en rupea luettelemaan mutta mainittakoon hyvät mielipiteet, tinkimättömyys ja dynaamisuus joka sekä vetää nuoria jäseniä että johtuu heistä.

Mutta en tiedä haluanko kannattaa PP:tä. Yhden asian puolueena oleminen ei sinänsä ole huono asia, mutta kun porukalla ei ole yhteistä kantaa mihinkään niin heidän äänestämisensä on hiukkasen epävarmaa. Toisaalta olen kuitenkin piraatti henkeen ja vereen. Ja ainakin se takaa sen ettei tarvitse allekirjoittaa mitään tiettyjä mielipiteitä joita ei kannata.

Toisaalta luin Liberaalien tavoiteohjelmaa ja vaikka talouspolitiikka ei ole minun makuuni, kaikki muu kuulosti hyvältä, kirkon ja valtion erottamisesta seksuaalivähemmistöjen tasa-arvon kautta sananvapauteen. Mutta kuten sanottu, talous tökkii.

Ja sitten taas Sosiaalidemokraatit tuntuvat suurista puolueista omimmalta. Vaikkakin keskelle luisuvina ja hampaattomina tuntuvat huonolta vaihtoehdolta.
Vasemmistoa sen sijaan ei kukaan ota vakavasti, sääli sinänsä.

On paljon helpompi tietää keitä ei koskaan kannattaisi.
Perussuomalaiset
Kristillisdemokraatit
Kokoomus
RKP
Keskusta

Ei tässä muuta, kertokaa toki mielipiteenne jos jaksoitte lukea tänne saakka.