Aluksi. Perkele, tiedän nyt että tätä luetaan paljon laajemmin kuin luulin. Kommentoiminen voisi olla ihan kivaa ettei tarvitsisi kuulla IRL että "joo miäki vilkasen sen aina välillä".

 

Mutta argh, pikapäivitys.

Melatoniini ei pelitä. Nukun vähän paremmin kuin ilman mutta silti niin että täyttää vakavan unettomuuden kriteerit. Verikokeiden tuloksena oli että "ei aihetta jatkotoimenpiteisiin" joten olen taas ihan omillani koko jutun suhteen. Saa nähdä milloin jaksan vaivautua uudestaan lääkäriin.

Viime viikonloppuna päädyin yöksi irkkitutun luokse (eri kuin aiemmin mainittu, älkää kysykö). Oli ihan mielettömän kivaa vaikkei mitään varsinaisesti tapahtunutkaan. Sinne olisi ihana mennä uudestaankin kun ei ahdistanut yhtään, ensimmäistä kertaa jonkun sylissä oli oikeasti hyvä olla. Mutta saa nähdä. En halua roikkua liikaa. Kutsu uusintavisiitille on kyllä. :)

Ja roikkumisesta puheenollen. Olen nykyään lähes täysin vastuussa yhden hyvän ystäväni mielenterveydestä. Tyttö ripustautuu ja roikkuu ja vaatii kaiken ajan, huomion ja kärsivällisyyden. Siinä pitää sitten olla koko ajan varpaillaan ja vahtia ettei hän vahingoita itseään tai ala itkeä, ja yrittää motivoida tekemään edes jotain koulunsa eteen. Seura on hyvää mutta alkaa pikkuhiljaa omakin psyyke murentua, ei tätä kestä. Ja nyt kun ei ole pariin päivään ollut aikaa mennä käymään niin syyllistäminen alkaa käydä hermoille. Lisäksi edellämainitun irkkaajamiehen takia ajatukset ovat vähän muualla niin olen "etäinen" ja pitää oikeasti keskittyä siihen että yritän olla yhtä hereillä ja kiinni kuin yleensäkin. Huoh. Pitäisi käydä puhumassa vaikka terkkarille tai jotain.

Joulukin tulee ja perinteisesti iitan pää hajoaa ihan täysin. Saa tosin nähdä, jos tänä vuonna vaikka pääsisi ajoittain pakenemaan muualle. Tosin ainoat vaihtoehdot rajoittuvat äsken mainittuun hajoilevaan tyttöön ja ehkä irkkaajamieheen, ensimmäinen voi olla pahaksi mielenterveydelle ja jälkimmäinen on melko optimistinen ajatus. Mutta we'll see.

That is all for now. Ei mitään mielenkiintoista taaskaan. :D